Bij Van Heijkop Dienstverlening kunt u voor verschillende diensten terecht.
Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op!

Nieuwbouw

Het is natuurlijk geweldig dat u bij een nieuwbouw project alles zelf in de hand hebt. U kunt alles naar uw wens laten maken. En de nieuwste technieken kunnen in uw nieuwbouw project verwerkt worden.

Er moeten natuurlijk veel beslissingen worden genomen, bijvoorbeeld de indeling, materialen, kozijnen, de afwerking en nog veel meer… Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden die er zijn, en over de materiaalkeuzes, duurzaamheid en energiebesparing.

Verbouw

Loopt u met verbouw plannen om meer ruimte in uw woning te creëren door bijvoorbeeld een dakkapel, uitbouw of serre? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u als bedrijf zijnde plannen om te gaan verbouwen of uitbreiden? Bijvoorbeeld een zolder in uw loods plaatsen, uw loods in meerdere ruimtes verdelen of een stuk aanbouwen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken wat u wenst!

Kozijn montage

Heeft u kozijnen, met ramen en/of deuren die nodig vervangen moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Projecten van 100 stuks tegerlijk, of 1 losse woning, het kan allemaal.

Betonwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het storten van betonvloeren, kelders, funderingen en zwembaden. Wij realiseren uw betonwerk in de breedste zin van het woord, of het nu gaat om het storten van een kleine betonvloer, of een grote fundering, kelder of zwembad. Wij staan altijd klaar voor het maken van een vrijblijvende offerte en wellicht het uitvoeren van uw betonwerk.

Heeft u advies nodig? Of bent u benieuwd wat uw plan gaat kosten?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Of vraag een offerte aan! 

Liever contact via WhatsApp of Mail? Dat kan ook! WhatsApp dan naar
06 – 28 28 06 18, of mail naar info@vanheijkopdienstverlening.nl